Je bekijkt nu Amsterdamse relatiegeschenken

Amsterdamse relatiegeschenken

Amsterdamse relatiegeschenken bestellen?

amsterdam relatiegeschenkenEen relatiegeschenk geeft elk bedrijf zo nu en dan wel eens weg aan klanten, leveranciers of belangrijke zakenrelaties. Wat er gegeven wordt is helemaal afhankelijk van hoeveel deze relatie ‘waard’ is. Is een pen genoeg? Of toch een dure fles wijn? Vaak is het lastig kiezen en als je origineel wilt zijn kost het al helemaal veel tijd en moeite om iets goed te bedenken.relatiegeschenk amsterdam

 

Sinds maart 2019 is dat een stukje makkelijker geworden, toen is Amsterdam in a Box namelijk opgericht. Een lokaal concept waar je relatiegeschenken in een ander jasje kan kopen, ideaal wanneer jouw bedrijf een Amsterdams bedrijf is.

 

De Boxen hebben een moderne uitstraling en je kan ze zelf laten vullen met de gewenste producten. Is je relatie een drankliefhebber? Genoeg keuze uit alle Amsterdamse speciaalbiertjes en andere alcoholische dranken.
bierpakket amsterdamLiever alcoholvrij? Geen probleem, er is genoeg keuze uit eten- en drinkwaren zonder alcohol.

 

Vaak willen bedrijven dat hun relatiegeschenk toch wel iets persoonlijks uitstraalt of ‘reclame’ van het bedrijf erop heeft. Ook dat is mogelijk! De Boxen kunnen gepersonaliseerd worden met je logo en/of tekst en er kan zelfs een persoonlijk bericht voor de ontvanger(s) aan toegevoegd worden.

 

Op zoek naar een relatiegeschenk voor kerst? Ook dat is mogelijk, neem dan een kijkje op de kerstpakketten pagina!

 

amsterdam chocola

Amsterdam in a Box bestellen?

Je kan de amsterdamse relatiegeschenken bestellen op de website van Amsterdam in a Box, via de email of bellen.

Wil je alleen een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan ook gerust contact met hun op.

 

T: +31 (0)6 365 159 34

E: info@amsterdaminabox.nl