De Advertising Objects Blog is opgericht in 2006, geïnitieerd door Horizonsources SAS in Frankrijk. De blog heeft als doel het reclameobject, de geprinte gadget, te promoten.
Hiertoe dragen professionals van over de hele wereld regelmatig bij door artikelen te publiceren over nieuwe producten en trends in de promotionele artikelenmarkt.

Hier is de lijst van de belangrijkste auteurs.

Jennifer Kroon van het Franse Horizonsources, dat promotionele artikelen maakt en importeert.
Katherina Gizotti komt naar ons vanuit Griekenland, haar bedrijf Doron is gespecialiseerd in de import en distributie van reclameartikelen op de Griekse markt.Michael Merry Crooks, specialist in promotionele marketing in de Verenigde Staten, is de oprichter van de Crooks Advertising Alliance en lid van PPAI en ASI.
Suvir Kuhlar komt naar ons vanuit India, zijn bedrijf Microsolutions, is een van de meest actieve in de industrie in India en heeft meer dan 40 mensen in dienst.
Luciano Raizler uit Brazilië, maker van Raizler Promocional, distributeurs van promotionele magneten in heel Latijns-Amerika.
Jelmer Sminia, Manager van Eurologo BV in Nederland, importeur voor de Nederlandse markt.
Juliette Dru, van Horizonsources in Spanje, importeur voor de Spaanse markt.
Orianne Lipp, directeur van Horizonsources Kameroen. Jong dynamisch bedrijf in Kameroen.

Schrijf op deze site

Bent u fabrikant, verkoper van promotionele artikelen of marketingdirecteur en wilt u een artikel op deze blog plaatsen? Aarzel niet !!

Als uw informatie echt nieuw, interessant is of een onderbouwde mening bevat over de reclameobjectenindustrie, weet dan dat we deze met plezier publiceren om deze blog nog meer te verrijken.

Als uw informatie een internationaal karakter heeft, kunt u deze ook vertalen om op onze andere Europese blogs te publiceren:

  • relatiegeschenken-blog.nl
  • blog-oggetti-pubblicitari.it
  • blog-articulos-publicitarios.es
  • blog-objets-publicitaires.fr
  • werbemittel-blog.de
  • ppiblog.com

Dit alles is gratis. Maar we accepteren geen advertenties of puur SEO-artikelen.

Deze blog is bedoeld om nieuws, trends en fundamentele bewegingen in de wereld van promotionele artikelen te identificeren.