Je bekijkt nu compressie sokken

compressie sokken

compressie sokken met logo

Wilt u compressie sokken of compressie kousen laten maken met bijvoorbeeld uw logo of met de naam van uw bedrijf, sportclub of met uw merknaam?

Lees dan snel verder, want bij euro-logo.nl kunt u compressiekousen (met of zonder voet) en -sokken bestellen in verschillende kleuren zoals wit, zwart, blauw, groen, geel, oranje en rood.

Wilt u de sokken in uw eigen huisstijl kleur en met een naam of logo ingeweven? Dat kan. U hoeft ons dan alleen de pantone kleur door te geven zodat we de juiste kleur garen kunnen bepalen.
 
Compressie sokken en compressiekousen worden veel gebruikt door sporters, zoals bijvoorbeeld bij het hardlopen, maar ook voor basketbal, voetbal en andere sporten.

Je zou er sneller door herstellen na een sportprestatie en zou je minder last hebben van spierpijn. Dit komt door het stimuleren van de doorbloeding, zeggen de experts.
Voor de 1 zal dit echter beter helpen dan voor de ander en is het een kwestie van persoonlijke voorkeur om wel of geen compressie sokken/kousen te dragen.

Compressie sokken of compressiekousen?

Compressie sokken zijn lage sokken met een stretch gedeelte halfverwege de voet. Compressiekousen zijn hoge kousen die we met of zonder voet kunnen maken, net zoals u wilt. 
U kunt de compressiekousen bestellen vanaf 1000 paar, in vele kleuren zoals bijvoorbeeld wit, zwart, rood, groen, blauw etc., en in dames- en herenmaat. De compressie kousen zijn te bestellen met maar ook zonder voet.

Contact euro-logo.nl
Wilt u ook compressie sokken bestellen in uw eigen kleur en met uw eigen ontwerp of logo? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

U kunt ons bereiken per email: sales@euro-logo.nl  maar ook per telefoon: (+31) 020 – 800 4821   
Neem ook eens een kijkje op onze site voor onze andere artikelen www.euro-logo.nl