Je bekijkt nu Fiets relatiegeschenken

Fiets relatiegeschenken

Zoekt u fiets relatiegeschenken, in de vorm van een fiets of voor op de fiets?

sleutelhanger fiets

Hieronder geven we een aantal ideetjes voor fiets relatiegeschenken en promotie artikelen in de vorm van een fiets of artikelen die op de fiets te gebruiken zijn. 

Deze artikelen kunt u bij Eurologo bestellen, met en zonder opdruk. Bijna iedereen in NL heeft minimaal 1 fiets heeft, soms wel 2. Een fiets voor naar je werk en een mountainbike voor het weekend.

Daarom zijn de fiets-gerelateerde relatiegeschenken altijd een dankbaar en welkom relatiegeschenk. Een paar voorbeelden van relatiegeschenken in de vorm van een fiets of die je voor/op de fiets kan gebruiken zijn:

Paperclips in fietsvorm

fietsPaperclips in de vorm van een fiets zijn leuker dan de gewone paperclips. We kunnen deze paperclips in vele kleuren maken en evt. verpakken in mooie plastik geschenkdoosjes met uw logostikker. De standaard fietsvorm is te bestellen vanaf 5000 stuks. Ze worden verpakt in transparante zakjes, per 20 stuks. Een andere verpakking kan ook, vraag ons naar de mogelijkheden.

Fiets zadelhoesjes

Omdat het regelmatig regent zijn fietszadelhoesjes een doeltreffend promotie-artikel.fiets zadelhoesjes Zodra de fiets wordt parkeerd, doe je het zadelhoesje om het zadel heen en zodra je weer gaat fietsen haal je het hoesje er weer vanaf, zodat je op een droog zadel verder kunt fietsen.

De zadelhoesjes zijn niet bedoeld om mee te fietsen. Uw zadelhoesje zal regelmatig gebruikt worden zodat uw merknaam, logo of boodschap overal zichtbaar zal zijn. Er zijn veel kleuren mogelijk en we kunnen de zadelhoesjes bedrukken met een tekst en logo, zelfs in fullcolor.

Er zijn goedkope zadelhoesjes van polyester en er zijn zadelhoesjes van PVC. Deze zijn 100% waterdicht. De zadelhoesjes zijn standaard per stuk verpakt in een plastik zakje, dus gemakkelijk uit te delen. U kunt de fietszadelhoesjes bij Eurologo bestellen vanaf 500 stuks. Vraag ons om een vrijblijvende prijsopgave of kijk op onze website voor meer informatie en prijzen.  

Aluminium sleutelhanger in Fiets vorm

Sleutelhangers zijn er in vele soorten en maten. Maar als je de sleutel van je fiets aan deze mooie glimmende aluminium sleutelhanger in de vorm van een fiets hangt, kun je hem gemakkelijk terugvinden En zo weet je ook meteen waar deze sleutel voor is.

Deze aluminium fiets sleutelhangers zijn van een goede kwaliteit en te bestellen vanaf 250 stuks in de kleuren: zwart, blauw, rood en aluminium. We kunnen de sleutelhangers bedrukken met uw opdruk, in 1 kleur, of  in een laser druk/gravure. Vraag ons om een vrijblijvende prijsopgave. De sleutelhangers fiets worden per stuk verpakt geleverd, in een plastik zakje.  

Bedrukte bidons

bidons bedrukkenNatuurlijk mogen de bidons niet ontbreken in dit overzicht. Er zijn verschillende soorten, maten en kleuren bidons. We kunnen de bidons bedrukken met een tekst of logo, vanaf 250 stuks. U kunt de bidons ook zonder opdruk bestellen.

Zonder opdruk zijn de bidons snel leverbaar, als de gewenste kleur op voorraad is. Vraag ons om een vrijblijvende prijsopgave of kijk op onze website voor meer informatie.  

Sportzonnebrillen voor op de fiets

Als het mooi weer is gaan we er met zijn allen graag op uit en nemen we vaker de fiets. Met mooi zonnig weer is het heerlijk fietsen, maar natuurlijk wel MET een mooie sport zonnebril. Er zijn veel soorten en kleuren zonnebrillen te bestellen. Zoals bv. deze sport zonnebril, natuurlijk met UV 400 bescherming.

Er zijn ook kinder zonnebrillen, in een ander model. We kunnen de sportzonnebrillen en de kinderzonnebrillen bedrukken met een tekst of logo, aan 1 of 2 zijden., in 1 kleur.kinder zonnebrillen De kinder zonnebrillen zijn er in de kleuren geel, blauw, rood en wit, uiteraard met UV 400 bescherming. Wiltt u een ander model zonnebril of wilt u meer informatie over de verschillende soorten zonnebrillen en hun prijzen? Neem dan een kijkje op onze website of klik HIER. Zie ook www.zonnebrillen-bedrukken.com  

Rugzakjes bedrukken met logo

Als je gaat fietsen neem je altijd wel wat mee. Daarom zijn deze lichtgewicht rugzakjes erg handig. U kunt deze mooie polyester rugzakjes bestelen vanaf 250 stuks in verschillende kleuren. We kunnen de rugzakjes bedrukken met een tekst en logo, in 1 of meerdere kleuren.

Binnen de bestelling kunt u meerdere kleuren kiezen, bv. roze voor de dames en zwart voor de heren. Zonder extra kosten! (alleen als de opdruk gelijk blijft)

We hebben de rugzakjes ook voor kinderen en ook met een reflecterende strip, voor extra veiligheid tijdens het fietsen. Wilt u rugzakken bestellen of meer informatie? Kijk op onze website of vraag het ons direct.  

Bedrukte petjes en kinderpetjes

petjes bedrukkenAls de zon dan schijnt en u gaat fietsen, dan is het verstandig om naast een zonnebril ook een petje te dragen. Voor uzelf, maar vooral voor uw kinderen. Er zijn veel verschillende kleuren en soorten petjes, zoals bv. dit model op de afbeelding. Deze petjes van 100% katoen zijn er voor volwassenen en voor kinderen. Vraag ons of uw kleur er ook bij zit. We kunnen de petjes bedrukken met een tekst of logo, vanaf 250 stuks.

De petjes hebben aan de achterzijde een hersluitbare klittebandsluiting, dus de petjes passen altijd. Kleuren petjes (voor volwassenen): rood, oranje, wit, donkerblauw, lichtblauw, pink, marine, geel, donkergroen en zwart. Kleuren kinder petjes: wit, geel, rood en blauw. Vraag ons om een vrijblijvende prijsopgave.  

Gekleurde hesjes voor fietsgroepen en fietstochten

gekleurde hesjesIn de zomer worden en regelmatig leuke fietstochten georganiseerd, voor kinderen en voor volwassenen. Vaak worden er dan groepen gemaakt voor bv. een puzzeltocht. De groepen hebben hun eigen kleur door bv. het dragen van eenzelfde kleur Tshirt, armbandjes etc.

Speciaal hiervoor zijn er gekleurde polyester hesjes, met of zonder reflecterende strip, die gemakkelijk over de kleding te dragen zijn. De hesjes zijn er voor volwassenen en voor kinderen, in verschillende kleuren.  We kunnen de hesjes bedrukken met een naam en logo, vanaf 250 stuks.
 

Wilt u meer informatie of zoekt u andere artikelen? Kijk dan op onze website www.euro-logo.nl of neem contact met ons op via tel. nr. 020 – 800 48 21 of stuur ons een mailtje: sales@euro-logo.nl