Je bekijkt nu Luciferdoosjes bedrukken

Luciferdoosjes bedrukken

Luciferdoosjes bedrukken 

luciferdoosjes bedrukken

Zintuig is voor de Benelux een grote leverancier voor luciferdoosjes bedrukken. Zij kunnen een grote verscheidenheid aan modellen, speciale vormen en/of speciale punch-outs aanbieden. Hun brede assortiment van luciferdoosjes bedrukken omvat kleine luciferdoosjes, extra grote luciferdoosjes, lucifermapjes, lange openhaard lucifers, luciferdoosjes in verschillende vormen, houten luciferboekjes, kartonnen luciferdoosjes met bedrukte kartonnen lucifers en nog veel meer.

  •  

Luciferdoosjes – Print- en productkwaliteit

Luciferdoosjes laten bedrukken kan in de meeste gevallen vanaf 500 stuks door middel van offsetdruk in full

colour of in 1 tot 4 kleuren via zeefdruk in PMS kleuren. Luciferdoosjes bedrukken die het best verkocht worden zijn de Standaard luciferdoosjes. Dit is een perfect bedrukt relatiegeschenk met enorme reclame mogelijkheden Deze maatwerk doosjes bedrukken zijn vooral populair bij hotels, restaurants, bars, cafés en specifieke winkels.

De productie van deze goedkope & ecologische reclameartikelen is in lijn met ISO 1783. Op verzoek kunnen wij u ook FSC-gecertificeerde luciferdoosjes leveren. In principe gebruiken we espen- of populierenhout.

We bieden ook de mogelijkheid aan voor luciferdoosjes bedrukken om de lucifers zelf en de kopjes in andere kleuren te leveren, dit kan in verschillende kleuren en in verschillende combinaties.

Luciferdoosjes adverteren

Daarnaast zijn er ook luciferdoosjes te bedrukken met veel verschillende ontwerpmogelijkheden voor het upgraden van je bedrukte luciferdoosjes met een unieke en hoogwaardige afwerking. Deze opties omvatten bijvoorbeeld blinde reliëfdruk, bedrukte pushers, mixed matchheads, textuurcoating met verschillende look en feel (soft touch coating, gedeeltelijke UV-coating, gedeeltelijke UV-coating met blind reliëf), speciale kartonnen verpakkingen (metallic karton, kunstpapier, vergépapier, eco-kraftpapier), gekleurde slagvlakken, enz. De keuzes zijn hier in te over en graag zouden we je dit willen uitleggen.

Bedrukte luciferdoosjes en luciferdoosjes bedrukken zijn populaire high-impact giveaways, en terecht. Ze worden vlot en veelvuldig uitgedeeld op evenementen zoals beurzen, bedrijfsevenementen, congressen, seminars, festivals, POS-acties, marketing/brand-evenementen of productpresentaties. Bovendien zijn ze bij uitstek geschikt als gratis geschenk voor product aankopen.

 

Top 5 bedrukte luciferdoosjes

Onze top 5 van best populairste bedrukte luciferdoosjes is:

  •       Luciferdoosje BASIC – Dit is het meest standaard doosje met ca. 38 lucifers. Niet voor niets al jaren het meest gekozen bedrukte luciferdoosje.
  •       Luciferdoosje EUROSTAR – Klein luciferdoosje met ca. 10 lucifers. Kleiner doosje en kleinere prijs.
  •       Luciferdoosjes FLORETT – Luciferdoosjes die perfect geschikt zijn om de barbecue of openhaard mee aan te maken, dit door de extra lange lucifers.
  •       Lucifermapjes Jhonnie – Dit mapje is perfect geschikt voor snelle levering en kleine aantallen. Max 4 kleuren opdruk maar deze kunnen we binnen een week leveren.
  •       Lucifers custommade – Ze kunnen bij zintuig.nl ook compleet custommade luciferdoosjes bedrukken leveren met wat je specifieke wensen zijn. Qua bedrukking, vorm, kleuren en gebruikte materialen kunnen ze luciferdoosjes maken zoals je ze wenst te hebben.

Als je meer informatie wenst dan helpen ze je natuurlijk graag verder! Zintuig is bereikbaar  op www.zintuig.nl of je kan ze bereiken via de telefoon voor meer informatie; 035-6956000.

Graag helpen ze je verder hierbij en vertellen ze je over de eindeloze mogelijkheden. Het team van Zintuig  team zit klaar om je van dienst te zijn!