Je bekijkt nu Silicone armbandjes laten bedrukken

Silicone armbandjes laten bedrukken

klatschstange

 

Silicone armbandjes laten bedrukken vanaf € 0,15 per stuk, inclusief opdruk.

silicone armbandjes kopenWilt u ook silicone armbandjes laten bedrukken met uw eigen ontwerp? Dat kan, maar waar moet u dan eigenlijk aan denken?

Dan moet u denken aan de volgende dingen zoals bijvoorbeeld:
-in welke maat of maten wilt u de silicone armbandjes bestellen? (wie is uw doelgroep? (dames, heren of kinderen?)
-in welke kleur of kleuren wilt u uw siliconen armbandjes bestellen? (alle PMS pantone kleuren zijn mogelijk)
-welke tekst of logo wilt u op uw siliconen armbandjes laten bedrukken?
-wilt u de tekst (en/of logo) geprint of gegraveerd met kleur?
-wilt u de silicone armbandjes in de standaard breedte van 12mm of wilt u smallere of bredere armbandjes? ( bv. 7 mm, 18mm of 24 mm)
-wilt u enkelkleurige siliconen armbandjes of meerkleurige silicone armbandjes bestellen?
-wilt u de kleurtjes door elkaar of naast elkaar (bij meerkleurige silicone armbandjes)
-is het voor een event in de avond? zoekt u dan misschien glow-in-the-dark silicone armbandjes? (deze lichten op in het donker)

Kortom, best een aantal vragen waar u in 1e instantie misschien niet aan denkt. Wij hopen dat onderstaand overzicht u helpt bij het bestellen van uw eigen armbandjes.

Silicone armbandjes laten bedrukken kan gemakkelijk en snel. We geven hieronder een overzicht van de verschillende soorten.

1) enkelkleurige silicone armbandjes bedrukken
Dit zijn silicone armbandjes van 12 mm breed/hoog, voorzien van een print in 1 kleur.

De silicone armbandjes zelf zijn 1 kleur, maar u kunt binnen 1 bestelling ook kiezen voor meerdere kleuren, met een minimum van 100 stuks per kleur. Bijvoorbeeld blauw voor jongens en pink voor meisjes. Zolang de print maar gelijk blijft.

Alle lettertypes en logo´s kunnen worden geprint en alle PMS pantone kleuren zijn mogelijk. Voor zowel de silicone armbandjes als voor de print.
U kunt deze enkelkleurige silicone armbandjes bestellen vanaf 300 stuks in de maten: heren/volwassenen maat, damesmaat, kindermaat groot en kindermaat klein.  

2) silicone armbandjes in 1 kleur, met gegraveerde tekst en logo silicone armbandjes met gegraveerde tekst
Deze silicone armbandjes van 12 mm breed/hoog zijn voorzien van een gegraveerde tekst en/of logo. De gravure is niet ingevuld met kleur en heeft dus dezelfde kleur als de silicone armbandjes. De tekst ligt IN het bandje en slijt dus niet. De silicone armbandjes zelf hebben ook 1 kleur. Deze armbandjes zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor zwembaden.

Alle PMS pantone kleuren, lettertypes en logo´s zijn mogelijk.

U kunt deze enkelkleurige silicone armbandjes bestellen vanaf 300 stuks in verschillende maten zoals heren/volwassenen maat, damesmaat, kindermaat groot en kindermaat klein.  

3) silicone armbandjes met uitstekende /opstaande tekst en logo (reliëf) silicone armbandjes met uistekende tekst, relief
Ook deze silicone armbandjes zijn 12 mm breed/hoog en hebben een tekst en/of logo die uit het armbandje steekt, dus reliëf. De uitstekende tekst heeft dezelfde kleur als de silicone armbandjes zelf. De silicone armbandjes kunnen in 1 kleur of meerdere kleuren. (kleuren gemengd of kleuren naast elkaar) Alle kleuren(combinaties), logo´s en lettertypes zijn mogelijk. U kunt deze silicone armbandjes bestellen vanaf 300 stuks in de maten: heren/volwassenenmaat, damesmaat, kindermaat groot en kindermaat klein.  

4) silicone armbandjes met gegraveerde tekst en logo ingevuld met 1 of meerdere kleuren
De silicone armbandjes van 12 mm breed/hoog met gegraveerde tekst die is ingevuld met 1 of meerdere kleuren, blijven langer mooi dan de silicone armbandjes met alleen een print. Dit komt omdat de gravure IN het armbandje ligt en nergens langs kan schuren, dus blijft de tekst altijd mooi. De silicone armbandjes en de tekst kunnen in 1 of meerdere kleuren. (kleuren gemengd of kleuren naast elkaar) Alle PMS pantone kleuren(combinaties), logo´s en lettertypes zijn mogelijk. U kunt deze silicone armbandjes bestellen vanaf 300 stuks in verschillende maten zoals heren/volwassenen maat, damesmaat, kindermaat groot en kindermaat klein.  

5) meerkleurige silicone armbandjes in 2 of meer kleuren naast elkaar, met gegraveerde tekst en logo meerkleurige siliconen armbandje met gegraveerde tekst
Silicone armbandjes van 12 mm breed/hoog, met gegraveerde tekst en logo. De silicone armbandjes hebben 2 of meer kleuren naast elkaar. De tekst of logo wordt niet ingekleurd en heeft ook dezelfde kleur als de silicone armbandjes. Alle PMS pantone kleuren(combinaties), logo´s en lettertypes zijn mogelijk. U kunt de meerkleurige silicone armbandjes bestellen vanaf 300 stuks in de maten: heren/volwassenenmaat, damesmaat, kindermaat groot en kindermaat klein.  

6) silicone armbandjes in gemengde kleuren, met print of gegraveerde tekst gemengde kleuren silicone armbandjes
Deze silicone armbandjes hebben verschillende kleuren, die door elkaar heen gedraaid zijn. Dit geeft een heel leuk en vrolijk effect.
Hiermee valt u zeker op. Deze meerkleurige silicone armbandjes zijn vooral erg geliefd bij kinderen en voor evenementen zoals bijvoorbeeld festivals en carnaval. U kunt deze silicone armbandjes bestellen vanaf 300 stuks, in verschillende maten en met alle lettertypes.  

7) meerkleurige silicone armbandjes met marmer effect met  tekst en/of logo
Deze silicone armbandjes hebben een marmeren uitstraling maar zijn natuurlijk gewoon van silicone. Alle PMS pantone kleuren zijn mogelijk.
U kunt deze ´marmeren´ silicone armbandjes bestellen vanaf 300 stuks in 4 verschillende maten.
We kunnen deze gevlekte silicone armbandjes ook graveren of bedrukken met bijvoorbeeld uw logo.  

8 ) smalle of dunne silicone armbandjes met print
De smalle of dunne silicone polsbandjes zijn 7 mm breed/hoog en zijn vooral erg populair bij dames en meisjes.
Dit omdat deze dunne siliconen armbandjes net iets eleganter staan dan de bredere silicone armbandjes van 12 mm. U kunt deze smalle silicone armbandjes laten bedrukken met 1 of meerdere kleuren. Maar deze armbandjes zijn te smal om te graveren. Alle PMS pantone kleuren en lettertypes zijn mogelijk, vanaf 300 stuks in alle maten.  

9) lichtgevende silicone armbandjes glow in the dark
Deze siliconen armbandjes lichten op in het donker.
U kunt deze lichtgevende silicone armbandjes laten bedrukken in de smalle versie van 7 mm of in 12 mm hoog, in alle maten en alle lettertypes zijn mogelijk.
We kunnen deze lichtgevende silicone armbandjes bedrukken met 1 of meerdere kleuren, maar ook graveren (alleen bij brede siliconen armbandjes) kan met of zonder kleurinvulling. Met inkleuring van de tekst geeft een duidelijker resultaat in het donker, omdat het armbandje oplicht en de tekst niet. Voor glow in the dark silicone armbandjes geldt: hoe lichter de kleur van het armbandje, hoe beter het armbandje zal ´glowen´ (lichtgeven in het donker).

De kleuren van de lichtgevende silicone armbandjes die het beste oplichten zijn bijvoorbeeld: wit, lichtgroen en lichtblauw, maar andere lichte kleuren kunnen ook. Voor de kleurinvulling of print van de tekst maakt de kleur niet uit. Dit mag ook een donkere kleur zijn of zelfs zwart. De glow in the dark lichtgevende silicone armbandjes zijn altijd een beetje transparant om het licht erin te kunnen laten, zodat ze ´opladen´. Dan geven ze het beste resultaat.  

10) silicone armbandjes laten bedrukken met een speciaal reliëf, zoals basketbal silicone armbandjes basketbal siliconen armbandjes
Deze silicone armbandjes van 12 mm breed/hoog hebben een speciaal uitstekend reliëf. Dit kan bijvoorbeeld het reliëf zijn van een basketbal of van bv. een motorband.
Tussen het reliëf door kunnen we een tekst of logo printen of graveren, zoals bijvoorbeeld de naam van uw sportclub, motorclub of vereniging.

Er zijn vele soorten speciale silicone armbandjes, vraag naar de mogelijkheden. Alle maten, kleuren en lettertypes zijn mogelijk, vanaf 1000 stuks.  

11) extra brede silicone armbandjes laten bedrukken met print, gegraveerde of uitstekende tekst en logo
Deze silicone armbandjes zijn breder dan de standaard breedte/hoogte van 12 mm en kunnen 18 mm of 25 mm zijn.

Wilt u nog bredere silicone armbandjes bedrukken? vraag dan naar de mogelijkheden. U kunt de bredere silicone armbandjes bestellen in alle maten en alle PMS pantone kleuren.
We kunnen de brede silicone armbandjes bedukken maar ook graveren met bijvoorbeeld een logo.

Silicone armbandjes bestellen / contact Eurologo:

silicone armbandjes kopenneem dan contact met ons op via tel.nr. (+31) 020 – 800 48 21 of stuur een mailtje naar sales@euro-logo.nl  Voor meer informatie over silicone armbandjes kunt u ook kijken op www.siliconearmbandjes.nl of www.euro-logo.nl