Je bekijkt nu Silicone klap armbanden

Silicone klap armbanden

Iedereen kent de silicone armbandjes inmiddels, maar kent u ook de siliconen slap armband? Ze worden ook wel slap wrap  genoemd. Dit zijn silicone rechte armbanden die je letterlijk om je pols ´slapt´, zodat de armband om je arm rolt.Silicone klap armbanden

Ze zijn iets breder dan de standaard silicone armbandjes en ook iets dikker. Doordat je de slap on armband om je arm heenslaat, past iedereen ze. We hebben 3 maten: de herenmaat, de damesmaat en de kindermaat.

De (100%) siliconen  3650-03pslap armbandjes zijn er in alle denkbare (pms) kleuren en met alle denkbare teksten. Dit omdat u zelf kunt bepalen welke opdruk en op de slap armbanden moet komen. Ze zijn dus geheel naar wens te maken. U kunt de kleur en opdruk immers zelf bepalen. Een leuk voorbeeld is bv. de Angry birds slap armbanden.

Vaak worden de silicone slap armbanden aangevraagd in vrolijke kleuren en met vrolijke teksten. Dit omdat het een heel vrolijk artikel is en omdat ze heel anders zijn dan de standaard silicone armbandjes. De silicone slap armbanden (slap wrap) zijn te bestellen vanaf 500 stuks en al vanaf € 0,59 per stuk.

De slap armbanden zijn niet alleen vrolijk, maar ook heel modieuSlap-wristbands1s. Zo worden ze steeds vaker in het mode straatbeeld gezien met fashion opdrukken zoals bv. deze met Rockstar.

 

Wilt u ook silicone slap armbandjes bestellen of wilt u meer informatie ?
Of wilt u misschien een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?  Dan kunt u contact met ons opnemen via tel.nr. (+31)020-8004821 of via de mail sales@euro-logo.nl.

Natuurlijk kunt u ook de website bezoeken voor meer informatie over siliconen slap armbanden en o.a. prijzen.

Een ander artikel over reflecterende slap armbanden vindt u hier.

Onze andere artikelen vindt u op onze website.