Je bekijkt nu Tijdelijke tattoos kopen

Tijdelijke tattoos kopen

Tijdelijke tattoos kopen. 

 

De tattoo is al eeuwen oud en werd al vòòr Christus gebruikt om het lichaam te versieren. De naam van de tattoo komt van het woord ´tatu´ dat ´merken´ betekent. Vroeger werd de tattoo vooral veel bij matrozen gezien die afbeeldingen van hun geliefdes op hun lichaam plaatsten die ze zo lange tijd moesten missen of afbeeldingen als aandenken aan de verre reizen die ze op zee gemaakt hadden.

De tattoo zit diep in de huid geprint en gaat er daarom nooit meer af. Dit komt omdat de inkt ingekapseld wordt onder de huid, net als een litteken. Tegenwoordig is het wel mogelijk een tattoo te verwijderen door middel van een laserbehandeling. Maar wat is er makkelijker en leuker dan tijdelijke tattoos kopen? Zo kan je nog eens afwisselen.

Vele modemerken zoals Chanel, Versace, JP Gaultier, Diesel etc. hebben al tijdelijke tattoos op de markt gebracht. Daardoor zijn er steeds meer mensen die tijdelijke tattoos kopen. De tijdelijke fashion tattoos zijn ook steeds vaker te zien op de catwalk. Nadat de modehuizen met de tijdelijke tatoeage kwamen, volgden vele anderen met de verkoop van de tijdelijke fashion tattoo. Ook zijn er al vele bekende actrices en zangeressen mee gezien en mede daardoor is de tijdelijke tatoeage een veelgezien ítem geworden.

Wilt u meer weten over tijdelijke tattoos of wilt u ook tijdelijke tattoos kopen? Bezoek dan de site www.euro-logo.nl