Je bekijkt nu Waaiers bedrukken

Waaiers bedrukken

Waaiers bedrukken over de gehele stof.

 

Dat kan bij Euro-logo.nl. Deze prachtige spaanse waaiers met uw opdruk zijn een leuk, mooi en apart relatiegeschenk. Niet veel leveranciers kunnen het gehele doek van de waaier bedrukken, maar wij kunnen de gehele stof van de waaiers bedrukken, in fullcolor of in 1 of meerdere kleuren.  rode waaiers bedrukken

Bedrukte spaanse waaiers zijn niet alleen erg leuk voor de zomer, maar ook voor feesten en evenementen gedurende het hele jaar. Denk aan waaiers voor een festival of misschien wilt u waaiers laten bedrukken voor uw bruiloft. De waaier met opdruk is een geschikt en apart geschenk voor vrijwel elke gelegenheid en al te bestellen vanaf 300 stuks.

Waaiers bedrukken goedkoop
Wilt u opvouwbare waaiers laten bedrukken maar u vindt op internet alleenbedrukte waaier maar hele dure waaiers? of alleen waaiers die maar op 1 deel te bedrukken zijn en niet in fullcolor? Bij Euro-logo.nl kunt u goedkoop opvouwbare waaiers laten bedrukken met uw eigen ontwerp, in uw eigen gewenste kleur voor een mooie prijs.  

Wij kunnen de gehele stof van de waaiers bedrukken, ook in full color.

  Waaiers met opdruk voor uw bruiloftwaaiers bedrukken bruiloft
wilt u een bedankje voor uw bruiloft, maar u wilt wel een apart bruilofts bedankje met een mooie prijs. Dan is de opvouwbare bedrukte waaier met beide namen en de trouwdatum en eventueel het woord ´bedankt´ erbij, wel een heel leuk, apart en betaalbaar trouw bedankje. fullcolor bedrukte waaiers  

Waaiers bedrukken in fullcolor

We kunnen de stof van de waaiers volledig bedrukken met uw tekst en logo! ook in full color!

De opdruk kan in 1 kleur, meerdere kleuren of full color. U kunt elke kleurencombinatie kiezen bijvoorbeeld gele stof met oranje spanen of geheel wit voor een bruiloft.
Elke combinatie
is mogelijk.  waaiers bedrukken

 

Zo heeft u altijd unieke bedrukte waaiers!

De bedrukte waaier is van een mooie kwaliteit stof met stevige plastic spanen. In verschillende kleuren en kleurcombinaties mogelijk.   U kunt de waaier met opdruk in diverse kleuren combinaties bestellen. De stof is mogelijk in de kleuren (geldt niet voor een full color druk):
kleuren doek waaiers bedrukken

     
de plastic spanen van de waaiers zijn er in de kleuren:

Afmeting van de waaier: 23 cm x 40 cm (open gevouwen)  

U kunt de waaiers bij euro-logo kopen voor een mooie prijs, met of zonder opdruk, vanaf 300 stuks.

We hebben ook bamboe en houten waaiers.

Meer informatie over waaiers met opdruk vindt u ook op onze website: www.euro-logo.nl klik HIER voor het aanvragen van een prijsopgave of bekijk de prijslijst op onze website. Wilt u meer informatie over waaiers bedrukken, een prijsopgave ontvangen of wilt u waaiers kopen? Neemt u dan contact met ons op via
telefoonnr. (+31)020 – 800 48 21 of stuur een mailtje aan sales@euro-logo.nl

Neem ook eens een kijkje op onze website www.euro-logo.nl voor onze overige artikelen. Andere artikelen over bedrukte waaiers: fullcolor bedrukte waaiers bestellen
Bestel op tijd voor een tijdige levering. We hebben ongeveer 15 werkdagen nodig voor de levering, omdat de handwaaier met de hand en per stuk bedrukt en gemaakt word.

Zoekt u nog andere relatiegeschenken of bijvoorbeeld leuke artikelen voor december? Dan kunt u onze producten bekijken on onze site www.euro-logo.nl of bekijk onderstaande artikelen. All artikelen kunnen met uw bedrukking bedrukt worden.
festival zonnebrillen met eigen opdruk
gouden en zilveren waaier
relatiegeschenken rugzak met bedrukking voor kinderen
tassen van gerecycled plastic
papieren tassen bedrukt met eigen logo