Je bekijkt nu winnies tegen pesten

winnies tegen pesten

winnies tegen pesten

Rode stier winnies tegen pesten, zijn super leuke give-aways voor elk event!

Natuurlijk kent iedereen het merk ´Red Bull´ (betekent rode stier) wel van de heerlijke energie drankjes, maar daar doelen we hier niet op als we het hebben over de rode stier winnie.

Nee, het gaat hier echt om een rode stier winnie, die voor vele doeleinden in te zetten zijn, bijvoorbeeld bij acties tegen pesten.

To bully betekent pesten

Deze rode stier winnie is bv. heel goed in te zetten tijdens acties tegen pesten (´to bully´ betekent immers pesten).

Op de lintjes kunnen we bijvoorbeeld een mooie tekst en een logo drukken, in 1 of meerdere kleuren, zodat je met deze grappige winnie toch een serieuze boodschap kan overbrengen.

De winnie heeft plakvoetjes (sticker) zodat ze overal op te plakken zijn, bijvoorbeeld op je tas, je agenda of op je spiegel.

Stier staat voor kracht

Een stier is een enorm sterk dier. Je kunt deze rode stier winnie daarom ook heel goed gebruiken om juist kracht ergens aan te geven, zoals bijvoorbeeld als mascote voor de school, de sportclub, vereniging etc.
Niet voor niks heeft het bekende drankje juist voor een stier gekozen.

Je kan de rode stier winnies bestellen vanaf 250 stuks, met eigen ontwerp op de lintjes gedrukt. Maar we hebben ook vele andere soorten winnies.
Binnen 2 weken heb je ze al in huis. (mits op voorraad, dus vraag ons op tijd naar de voorraad)

Andere winnies

Er zijn heel veel soorten en kleuren winnies.
Ze zijn er in heel veel diersoorten zoals een hond, kat, konijn, egel, ezel, paard, goudvis, kip, koe, varken en nog veel meer. Naast de dieren winnies zijn er ook diverse beroepen, hobby´s of een winnie voor de feestdagen. Zoals bijvoorbeeld een verpleegster, brandweerman, politie agent, kapper, student, dokter, muzikant, darten, voetballer, tennis, auto etc.
Voor een overzicht van soorten en kleuren kun je hier klikken om naar onze website te gaan: winnie overzicht

Er is een winnie voor elk evenement!

We kunnen gerust stellen dat er voor elke event of evenement een passende winnie is.
Mocht dit toch niet zo zijn, dan kunnen we ook custom made winnies maken, dat wil zeggen, geheel naar je eigen ontwerp. Vraag ons naar de mogelijkheden, aantallen en levertijd.

Bestellen / contact euro-logo.nl
wil je meteen bestellen of wil je weten of we jouw winnie ook hebben?
Neem dan eens een kijkje op onze website wwww.euro-logo.nl of bel ons op Tel. (+31) 020 – 800 4821, of stuur een mailtje naar
sales@euro-logo.nl