Je bekijkt nu extra smalle silicone polsbandjes

extra smalle silicone polsbandjes

extra smalle silicone polsbandjes

 De extra smalle silicone polsbandjes zijn 7 mm breed/hoog. Wij geven de voorkeur aan 7 mm omdat deze minder snel breken dan de polsbandjes van 6 mm breed/hoog.
De standaard breedte/hoogte is 12 mm.
 Iedereen kent de standaard maat 12 mm armbandjes wel, maar deze extra smalle polsbandjes zijn vooral erg leuk voor dames en voor bijvoorbeeld evenementen. 

Ze zijn ook erg leuk voor kinderen, juist omdat ze in alle kleuren te verkrijgen zijn, zelfs fluorkleuren en glow-in-the-dark kleuren. We hebben de smalle polsbandjes ook in 2 kindermaten: kindermaat groot 180 en kindermaat klein 160. (daarnaast ook een damesmaat en herenmaat). 

 

 

 

 

Natuurlijk kunnen we de extra smalle silicone polsbandjes bedrukken met een tekst en logo. Helaas kunnen we ze niet graveren, want dan breken ze.U kunt alle pantone kleuren kiezen voor de polsbandjes en de print, en we kunnen een logo of afbeelding bij uw tekst of naam printen. Natuurlijk mag u ook het lettertype kiezen.

 Omdat vrijwel iedereen de standaard bredere silicone polsbandjes bestelt, zult u extra opvallen met de smalle armbandjes.

Wilt u zich ook onderscheiden van anderen? Kies dan eens voor de smalle silicone polsbandjes !

 


De smalle armbandjes zijn net als de bredere versie te bestellen vanaf 300 stuks per ontwerp en per maat. 

Wilt u ook extra smalle silicone polsbandjes kopen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel ons dan op Tel (+31) 020-800 48 21 of stuur een mailtje naar sales@euro-logo.nl

Kijk ook eens op onze website voor meer informatie: www.euro-logo.nl