Je bekijkt nu Fietszadelhoesjes met logo

Fietszadelhoesjes met logo

Fietszadelhoesjes met logo bestellen?  

De zomer is helaas weer voorbij. We gaan ons weer opmaken voor de Herfst en Winter. De Zomer was al regenachtig en dus is de hoop op een droge Herfst en Winter er evenmin.

Bescherm uw zadel tegen alle regen die gaat komen. Nooit meer een nat zadel en dus geen natte kont.

Een leuke bijkomstigheid van de fietszadelhoesjes is dat u uw bedrijfsnaam, slogan of evenement op de zadelhoesjes kunt laten drukken en zo gemakkelijk bij een groot publiek meer bekendheid kunt verkrijgen.

Want, Nederland is en blijft een fietsland of het nu regent of niet.

Zadelhoesjes bij Euro-Logo zijn van een uitstekende (polyester of PVC) kwaliteit tegen een lage prijs. Tijdens de productie worden de fietszadelhoesjes nauwkeurig gecontroleerd in onze fabriek op bv. de naden en randen van de zadelhoesjes. Het is tevens mogelijk om de zadelhoesjes in full color te laten beddrukken. Ook zijn er milieu-vriendelijke zadelhoesjes te bestellen, die gemaakt zijn van gerecycled PVC. Zo helpt u ook meteen het milieu.

Verder kunt u bij Euro-Logo een snelle levering en vakkunding advies verwachten.

Het grote drukoppervlak is uitermate geschikt voor uw bedrijfslogo of slogan. In full collor kunnen we uw gewenste ideeen op het zadelhoesje drukken.

Voor meer informatie kunt u op onze website kijken of contact met ons opnemen via tel. 020-8004821 of via de mail: sales@euro-logo.nl

Wilt u ook Fietszadelhoesjes met logo bestellen of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neemt u dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Vergeet u niet dat wij ook poncho’s hebben tegen het regenachtige weer in Nederland?!
Kijk ook eens op Facebook pagina van Euro-logo