Je bekijkt nu Gadgets voor de Koningsspelen

Gadgets voor de Koningsspelen

Zoekt u Gadgets voor de Koningsspelen?


De Koningsspelen zijn inmiddels een vast begrip geworden in Nederland.
Natuurlijk hoort hier een leuk (maar betaalbaar) aandenken voor de kinderen bij.

 

Daarom geGadgets voor de Koningsspelenven we hieronder wat voorbeelden van leuke geschenkjes als aandenken aan de Komende Koningsspelen.

De koning winnie:

De winnies zijn grappige gekleurde bolletjes met oogjes en plakvoetjes. Ze zijn voorzien van een mooi stevig papieren lintje waar we bijvoorbeeld uw tekst en logo op kunnen printen. Dit kan in fullcolor.

De kleuren van de bolletjes en voetjes zijn te kiezen en u kunt ook voor meerkleurige bolletjes kiezen.

kleuren winnies

De koning winnie heeft uiteraard een mooi gouden kroontje.

De koning winnies zijn te bestellen vanaf 250 stuks.
De levertijd is ca. 2 weken.

Silicone armbandjes: (uitstekende tekst, 2-kleuren armbandje, graveren en invullen met kleur, multicolor armbandje met gegraveerde tekst, multicolor armbandje met print, enkelkleurig armbandje met print).

Zeer populair bij de jeugd zijn de silicone armbandjes met opdruk. U kunt de silicone armbandjes bestellen in alle Pantone kleuren, ook in fluor kleuren, en al vanaf 300 stuks.

Binnen 1 bestelling mag u meerdere kleuren kiezen (bijvoorbeeld voor jongens en meisjes), zonder meerprijs. We kunnen de silicone armbandjes bedrukken in 1 of meerdere kleuren maar we kunnen de armbandjes ook graveren en invullen met kleur.

U kunt de silicone armbandjes bestellen in diverse maten: kindermaat klein 160mm, kindermaat groot 180mm, damesmaat 190mm en herenmaat 202mm

Wilt u ook silicone armbandjes of bijvoorbeeld koning winnies bestellen voor de komende Koningsspelen? Neemt u dan contact met ons op via tel. (+31)020-800 48 21 of stuurt u een mailtje naar sales@euro-logo.nl


Voor deze en andere artikelen kunt u ook een kijkje nemen op onze website www.euro-logo.nl

Andere artikelen over silicone armbandjes en winnies vindt u bijvoorbeeld hier:

winnies koningsdag

silicone armbandjes bedrukken

silicone polsbandjes bedrukken