Je bekijkt nu Goedkope silicone armbandjes vanaf € 0,15 per stuk

Goedkope silicone armbandjes vanaf € 0,15 per stuk

Goedkope silicone armbandjes vanaf € 0,15 per stuk.

Ontwerp uw eigen siliconen polsbandjes en wij maken ze voor u. silicone armbandjes kopen

Er zijn zóveel verschillende kleuren en soorten siliconen polsbandjes, dat er voor iedereen een leuk silicone armbandje te maken is.

Alle pantone / pms kleuren zijn mogelijk. U geeft bij ons aan wat uw wensen zijn en wij maken de siliconen armbandjes precies zoals u wilt. Zo krijgt u precies de armbandjes die u graag wilt hebben.
In uw eigen PANTONE kleur, met eigen tekst in eigen lettertype en evt. een logo of afbeelding. Zo heeft u ALTIJD UNIEKE siliconen armbandjes!

Er zijn veel mogelijkheden: enkelkleurige armbandjes, meerkleurige armbandjes, armbandjes met een gegraveerde tekst of met alleen een print. Ook zijn er 4 maten, zodat er altijd een passende maat is, voor volwassenen, dames en kinderen (klein en groot).
siliconen polsbandjes bestellen pantone kleuren
Als u niet goed weet welke kleur of kleuren silicone armbandjes u wilt, vraagt u ons dan om een kleurenoverzicht. Hierin staan alle pantone PMS kleuren afgebeeld met een nr. U hoeft dan alleen het nr. aan ons door te geven, de gewenste maat van de silicone armbandjes en de tekst, dan maken wij de GRATIS digitale drukproef/ontwerp voor u.

Nadat de drukproef door u is goedgekeurd, kunnen we  meteen starten met de produktie. U  ontvangt uw silicone armbandjes dan binnen 2 à 3 weken. De siliconen armbandjes zijn voor vele doelen inzetbaar: voor kinderen, scholen, sportverenigingen, goede doelen, open dagen, als aandenken aan evenementen, feesten, musea, musicals, festivals en nog veel meer. Kortom: de siliconen armbandjes zijn bijna voor elke gelegenheid te gebruiken.

Daarom zijn de siliconen armbandjes ook zo populair, bij jong en oud. oranje-armbandmaten siliconen polsbandjes zijn populair bij jong en oud. Daarom bieden wij 4 maten aan: voor kleine kinderen: maat 160 voor grotere kinderen: maat 180 voor dames: maat 190 voor heren: maat 202  

We geven hier een overzicht weer van een aantal mogelijkheden van siliconen polsbandjes: Silikonarmbändersiliconen armbandjes in 1 kleur, met print of gravure dit is de voordeligste vorm van siliconen armbandjes. U kunt zelf de kleur van de armbandjes en de tekst bepalen en ook het lettertype. We kunnen ook een afbeelding of logo op de armbandjes printen of graveren. De gegraveerde tekst kunnen we invullen met 1 of meerdere kleuren.  

siliconen polsbandjes, gemengde kleuren, met print of gravure
Bij deze siliconen armbandjes worden er een paar kleuren door elkaar gedraaid waardoor je een vrolijk effect krijgt. Alle kleuren-mengsels zijn mogelijk en natuurlijk bepaalt u zelf welke kleuren u door elkaar wilt mengen. Op deze polsbandjes kunnen we een tekst en logo printen in 1 of meerdere kleuren. Ook kunnen we een tekst en logo graveren en invullen met 1 of meerdere kleuren.  

siliconen armbandjes, een aantal kleuren naast elkaar, met print of gravure
Een andere mogelijkheid is het meerkleurige armbandje, waarbij er een aantal kleuren naast elkaar geplaatst worden voor een bijzonder armbandje. U bepaalt uiteraard zelf de gewenste kleuren en het aantal kleuren. We kunnen een tekst en logo printen of graveren en de gravure kunnen we invullen met 1 of meerdere kleuren.  

Zo heeft u altijd UNIEKE siliconen armbandjes!  

siliconen polsbandjes met een uitstekende tekst / reliëf
Deze siliconen armbandjes hebben geen print of gravure, maar de tekst of afbeelding steekt naar buiten en ligt op de bandjes. Je voelt de tekst uitsteken. Bij deze siliconen polsbandjes heeft de tekst dezelfde kleur als het siliconen polsbandje.    

siliconen polsbandje die oplichten in het donker / glow in the dark
Deze glow in the dark siliconen armbandjes zijn een erg leuk promotie artikel voor evenementen in het donker.
Denk aan feesten en festivals, bioscooop en theater, maar de glow in the dark armbandjes zijn ook voor andere doeleinden in te zetten. BV. voor sportevenementen in de avond. Erg leuk voor kinderen!

De kleuren silicone die het beste ´glowen´ zijn wit, lichtgroen en lichtblauw. We kunnen de armbandjes bedrukken of graveren, net als de gewone armbandjes.  

siliconen polsbandjes met gegraveerde tekst die is ingevuld met 1 of meerdere kleuren
Als we de tekst en afbeelding of logo graveren en invullen met kleur, blijft de opdruk langer mooi. Bij een print op de armbandjes wordt de tekst OP de bandjes geprint.

Wanneer je de siliconen armbandjes met print de hele dag draagt, schuurt het bandje overal langs (bijvoorbeeld je buro, een muur, je spijkerbroek etc) waardoor de print sneller verdwijnt. Als de tekst gegraveerd wordt, ligt de tekst IN het bandje, waardoor het nergens langs schuurt en langer mooi blijft.  

siliconen polsbandjes in fluor kleuren
Net als de andere pantone kleuren kunnen we ook siliconen polsbandjes in mooie fluor kleuren maken. We kunnen deze fluor siliconen polsbandjes bedrukken, graveren of graveren en invullen met 1 of meerdere kleuren. Deze speciale armbandjes zijn te bestellen in 4 maten; damesmaat, herenmaat,  kindermaat groot en kindermaat klein. De nr´s in de kleurvakjes hiernaast staan voor de pantone nr´s.  

dunne siliconen polsbandjessmalle / dunne silicone armbandjes
Vooral erg populair bij de dames zijn de smalle (ook wel dunne) siliconen polsbandjes. Deze armbandjes zijn 6 mm breed en staan iets eleganter dan de standaard 12 mm armbandjes, zo vinden vele dames.dunne siliconen polsbandjes

Deze smalle polsbandjes kunnen we bedrukken met een tekst en logo. Deze smalle silicone armbandjes zijn te smal om te graveren (dan breken ze).  Ook de smalle / dunne siliconen polsbandjes zijn te bestellen in ALLE pantone kleuren en in diverse maten, ook in glow-in-the-dark !  

Bijzondere, aparte siliconen armbandjes wilt u echt aparte en bijzondere siliconen polsbandjes laten maken?
dat kan. Er zijn heel veel mogelijkheden.
Bijvoorbeeld:   Deze siliconen polsbandjes zijn voorzien van het profiel van een basketbal. Door kleine uitstekende puntjes voelen de bandjes aan als een basketbal. De tekst en logo worden in het midden van de armbandjes gegraveerd en ingevuld met kleuren van bv uw sportvereniging.     

Het is mogelijk om een aantal openingen in de siliconen polsbandjes te maken voor bv. uitneembare pins die kunnen worden ingewisseld voor een drankje of als toegangskaartje.

Deze speciale armbandjes met uitneembare pinnetjes zijn te bestellen vanaf 5000 stuks.   

We kunnen de siliconen armbandjes ook voorzien van een uitstekende vorm zoals dit voorbeeld. Deze uitstekende vorm kan ook gegraveerd en bedrukt worden.    

Wilt u ook siliconen armbandjes bestellen met uw eigen ontwerp ? of wilt u vrijblijvend een prijsopgave ontvangen? Neemt u dan contact met ons op
via tel.nr.  (+31) 020 – 800 48 21   of stuur een mailtje naar sales@euro-logo.nl
Voor deze en andere artikelen kunt u ook een kijkje nemen op onze website www.euro-logo.nl en silicone armbandjes Andere artikelen over siliconen polsbandjes: siliconen polsbandjes in alle pantonen kleuren hoe bestel ik siliconen armbandjes met opdruk? bijzondere siliconen armbandjes bestellen

siliconen armbandjes bestellen