3D PLAK TATTOOS

Bent u op zoek naar 3D plak tattoos?

plak tattoos 3d

Iedereen kent de tijdelijke tattoos / plaktattoos wel. De plaktattoos zijn te maken in elke gewenste afbeelding en in verschillende afmetingen.

Maar kent u ook de 3d plak tattoos?

Deze  plaktattoos zijn zo gemaakt, dat het net lijkt of er diepte in zit. Het lijkt hierdoor of de afbeelding niet op de huid zit, maar er bovenuit steekt. 3d plak tattoo

Zo valt u zeker op!

Denk bv. aan een 3d plak tattoo van een vlinder waarvan het lijkt of de vleugel los komt van de huid, een bloem die boven op de huid ligt of een salamander die op de schouder zit. De 3d tattoos zijn getekend met schaduw effecten, zodat er diepte in de afbeelding komt. Hierdoor krijg je het 3d effect van de 3d plaktattoos. 3d tattoo prijs   De 3d plak tattoos zijn net als de standaard plaktattoos tijdelijk, dus zo kun je lekker afwisselen en steeds weer een andere afbeelding kiezen.  

Zo gaat de 3d plak tattoo nooit vervelen!

Natuurlijk zijn de 3d tijdelijke tattoos net zo goedkoop als de standaard plaktattoos en uiteraard net zo  veilig! Alle plaktattoos van Eurologo zijn cosmetisch getest, veilig en voorzien van CE kenmerk.

 

3d plak tattoos bestellen / meer informatie over 3d plak tattoos

Wilt u ook 3d tattoos bestellen in uw eigen ontwerp? Of wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op via tel.nr. (+31) 020 – 800 48 21 of stuur ons een mailtje
naar sales@euro-logo.nl