Je bekijkt nu Flash tattoos en plaktattoos

Flash tattoos en plaktattoos

Flash tattoos en plaktattoos laten maken in eigen ontwerp?
Dat kan goedkoop en snel bij euro-logo.nl.

Bij ons kunt u gemakkelijk flash tattoos en plaktattoos laten maken met uw eigen ontwerp. Nep tattoos, tijdelijke tatoeages, flash tattoos of plaktattoos, iedereen noemt ze anders. 

Maar het zijn allemaal tijdelijke plaktattoos die gemakkelijk aan te brengen zijn en ook weer gemakkelijk te verwijderen. 

Er zijn veel aanbieders van plaktattoos en flash tattoos en de ene aanbieder biedt de nep tattoos nog goedkoper aan dan de andere aanbieder.

Natuurlijk is de prijs belangrijk, maar let u bij uw aankoop er ook op dat u wel veilige plaktattoos koopt die cosmetisch getest zijn en voldoen aan de gestelde normen en eisen.

Bij Euro-logo kunt u met een gerust hart flash tattoos en plaktattoos bestellen.Onze plaktattoos zijn getest en voldoen aan de gestelde cosmetische eisen.We kunnen elke gewenste afbeelding voor u maken in vele afmetingen. Dit kan bijvoorbeeld een logo zijn, een tekst of een afbeelding. U hoeft ons alleen uw ontwerp te mailen in een vector bestand (pdf, eps of ai).

Op de achterzijde staat de gebruiksaanwijzing gedrukt, in zwart. Hierbij kunnen we nog extra uw merknaam of logo drukken.
Zonder extra kosten!


Daarnaast biedt Eurologo ook zeer scherpe prijzen en worden er geen instelkosten berekend.
En transport naar 1 adres in Nederland is altijd gratis.

De plaktattoos zijn te bestellen vanaf 2500 stuks per ontwerp, in 1 of meerdere kleuren, dat maakt voor de prijs niet uit.

De flash tattoos zijn ook te bestellen vanaf 2500 stuks, maar ze zijn vanaf 5000 stuks wel een stuk voordeliger.

Voor alle plaktattoos geldt, dat vanaf 5000 of 10.000 stuks de prijs een stuk voordeliger is.

Er zijn verschillende afmetingen zoals bijvoorbeeld 38x38mm, 51x51mm tot zelfs A5 of A4 formaat.Ook kunnen we de flash tattoos en plaktattoos per stuk voor u verpakken, tegen een kleine meerprijs. Ze zijn dan verpakt in een doorzichtig plastic zakje.
We kunnen eventueel ook speciale verpakkingen op maat voor u maken.

Gratis samples ontvangen?
Natuurlijk wilt u eerst de kwaliteit van de plaktattoos of de flash tattoos zien. Daarom sturen wij u graag een aantal gratis samples toe.

Bestellen
Wilt u ook veilige flash tattoos of plaktattoos kopen?
Neem dan contact met ons op via tel.nr. (+31) 020 – 800 48 21 of stuur een mailtje naar sales@euro-logo.nl

Meer informatie over plaktattoos en flash tattoos vindt u ook op onze website www.euro-logo.nl.