Je bekijkt nu gouden tattoos eigen ontwerp

gouden tattoos eigen ontwerp

Gouden tattoos in je eigen ontwerp laten maken? Dat kan eenvoudig en snel bij euro-logo.nl.

flash tattoo

Gouden plaktattoos, of ook wel flash tattoos genoemd, zijn gouden plaktattoos en momenteel enorm populair. Je kan ze overal op je body plakken. (maar liever niet op je gezicht). Zoals bijvoorbeeld leuke gouden sterren op je rug of een hele sleeve tatoeage op je arm.
De gouden plaktattoo zie je overal, niet alleen op Ibiza maar ook op de vele festivals in Nederland en België.
Tijdelijke tatoeages zijn niet meer alleen funny voor kinderen of voor halloween, iedereen wil tegenwoordig wel een leuke versiering op de huid.

Onze tijdelijke tatoeages zijn cosmetisch getest en veilig, ook voor kinderen vanaf 3 jaar.


Maar we kunnen deze metallic tattoos ook in het zilver of rose goud maken of een combinatie van goud met een kleur, zilver met een kleur of goud en zilveren tattoos op 1 tattoovel. Natuurlijk helemaal in je eigen ontwerp, vanaf 2500 stuks.  (maar hoe hoger het aantal tattoos, hoe lager de stuksprijs). 

We kunnen de flash tattoos in elke gewenste vorm met elke gewenste afbeelding maken. Er zijn diverse afmetingen mogelijk zoals bijvoorbeeld 38x38mm, 51x51mm, 76x76mm, 101x101mm, 151x151mm, A5 en zelfs A4 formaat.
gouden tattoos eigen ontwerpMaar ook tussenliggende afmetingen zoals rechthoekige tattoos van bijvoorbeeld 38x51mm, 51x76mm etc. zijn mogelijk.

Op de grotere tattoo-vellen kunnen we ook meerdere afbeeldingen per tattoovel zetten. Dit wordt gezien als 1 ontwerp. Dus een minimum van 2500 stuks is mogelijk.

Onze gouden tattoos zijn cosmetisch getest, hebben het CE keurmerk en zijn veilig!


Onze tattoos zijn voordelig, van mooie kwaliteit, worden snel geleverd en al onze tattoos zijn veilig! 

als je op zoek gaat naar flash tattoos, vind je heel veel aanbieders  van flash tattoos online, aanbieders over de hele wereld. 

flash tattoo 1


Bij Euro-logo.nl kan je ze gewoon online bestellen bij een nederlandse leverancier. Dan weet je zeker dat je de door jou gewenste tattoos ontvangt en dat ze veilig zijn!
Gewoon in het nederlands 🙂

De gouden tattoos zijn, net als de ´gewone´ plaktattoos, eenvoudig aan te brengen met een beetje water.
De flash tattoos zijn er in: goud, zilver en koper kleur. Een combinatie kan ook, dus op 1 tattoovel verschillende flash tattoos. 


Waarom zijn de flash tattoos zo populair ?
niet alleen omdat bekende zangeressen en actrices er mee gezien worden, gouden flash plaktattoosmaar ook omdat iedereen er in de zomer extra leuk uit wil zien. In de zomer draag je immers shirtjes met korte mouwen en korte shirtjes waardoor de buik en rug goed te zien zijn. Wat is er dan leuker om deze mooie glimmende flash tattoos te showen?

Ze blijven een paar dagen zitten zodat je er lang plezier van hebt. En gaat de flash tattoo eraf na een paar dagen, dan plak je gewoon weer een nieuwe op. Zo kan je lekker afwisselen.

Je kan de plaktattoos bestellen vanaf 2500 stuks, maar vanaf 5000 stuks kunnen we een betere prijs aanbieden. Vanaf 10.000 stuks nog beter enz.

Wilt u ook flash tattoos kopen maar niet teveel betalen? lees dan snel verder.

Hoe bestel ik gouden flash tattoos?
U kunt de flash tattoos kopen vanaf 2500 stuks per ontwerp (maar vanaf 5000 stuks zijn ze een stuk voordeliger). Dat kan dus ook een tattoovel zijn met meerdere afbeeldingen. Dat wordt gezien als 1 ontwerp.

U kunt ons bellen of een mailtje sturen voor een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie. (zie onze contactgegevens onderaan dit artikel)

Als u akkoord bent met de prijs, dan kunnen we aan de slag met de digitale klaar-voor-drukproef. Deze drukproef wordt gemaakt met uw ontwerp, zodat u een idee heeft hoe uw flash tattoos eruit komen te zien.

Op de achterzijde van de flash tattoo staat de gebruiksaanwijzing beschreven. Afhankelijk van de afmeting van uw flash tattoo, kunnen we hier GRATIS uw logo of website bij drukken (in zwart).

Levertijd flash tattoos
De levertijd is ca. 3 weken, dus bestel op tijd als het voor een evenement is.

Verpakking flash tattoos
standaard worden de flash tattoos netjes op een rij in een doosje verpakt.

Maar we kunnen, voor een kleine meerprijs,  de flash tattoos ook per stuk verpakken als u dat wilt (maar denk aan het milieu) De tattoos worden dan per stuk verpakt in een doorzichtig zakje. Wilt u een speciale verpakking? dat kan ook.

We bieden verpakking op maat, dus net zoals u wilt.

Wilt u ook gouden tattoos kopen? u kunt de gouden tattoos bestellen vanaf 2500 stuks.

Zijn de temporary tatoeages voor een evenement? Bestel op tijd. Wij maken eerst een gratis drukproef voor u. Na akkoord hierop kunnen we de produktie meteen starten. U heeft uw tijdelijke tatoeages binnen 3 weken in huis. 

Contact Eurologo, vrijblijvende prijsopgave, meteen bestellen en informatie flash tattoos

u kunt contact met ons opnemen via tel.nr. (+31) 020-800 48 21 of stuur een mailtje aan ons sales@euro-logo.nl op onze website vindt u ook meer informatie over flash tattoos, gewone tattoos en andere leuke gadgets: www.euro-logo.nl

andere artikelen over flash tattoos, zie hieronder
flash tattoos goud en zilver tattoos
plaktattoos bestellen
tijdelijke tatoeages bestellen