Je bekijkt nu silicone armbandjes tegen pesten

silicone armbandjes tegen pesten

Silicone armbandjes tegen pesten

armbandjes tegen pestenHoe kunnen silicone armbandjes tegen pesten helpen? Heel eenvoudig. Door het geven van meer bekendheid aan het pesten en wat je ertegen kunt doen.

Doordat je er meer over weet, word je je ook meer bewust van wat pesten kan veroorzaken bij iemand.
Want helaas worden nog heel veel kinderen gepest op school.

En niet alleen op school, maar ook op het werk. Mensen pesten elkaar overal.

 

Daar is nu iets aan te doen!

 

Hoe doe je dat? Bedenk een actie waarvoor je silicone armbandjes laat maken met een tekst daarop tegen pesten. 
pesten is niet okZoals bijvoorbeeld ´verzet je tegen pesten!´ of ´pesten is niet cool !´

Ook steeds meer bekende nederlanders zetten zich in tegen pesten. Dit geeft aan dat het echt om een probleem gaat. En dit verdient de aandacht.

Je kan silicone armbandjes tegen pesten laten maken vanaf 300 stuks. Je kan ze bijvoorbeeld verkopen en het geld aan een goed doel geven. Zoals bijvoorbeeld aan leesen in zelfverdediging voor kinderen. En dat hoeft niet meteen een vechtsport te zijn, maar het kan bijvoorbeeld ook in de vorm van lessen in zelfverzekerdheid.


Door deze lessen voelen de kinderen zich zelfverzekerder en kunnen zich beter met woorden verweren. Ook leren ze hier dat woorden ´geen pijn´ doen en dat het maar bedenksels zijn van een of andere sukkel. Deze sukkel heeft waarschijnlijk zelf ook ´issues´ en probeert zijn frustraties op iemand anders af te reageren.

Natuurlijk kiezen ze hier de zwakste personen voor uit, want die durven toch niks terug te doen. De kunst is dus om je niet te laten raken door deze woorden. Sta erboven, hoe moelijk dit ook lijkt.

Kortom, maak zoveel mogelijk mensen bewust van wat pesten met iemand kan doen en dat pesten NIET COOL is. Je kan je eigen silicone armbandjes tegen pesten bestellen in verschillende maten voor kinderen en volwassenen. We kunnen de armbandjes bedrukken met elke gewenste tekst. De armbandjes zelf kunnen in ALLE mogelijke kleuren.

Rode Stier winnies tegen pesten
winnies tegen pestenWil je eens wat anders dan silicone armbandjes? Kies dan eens voor de rode stier winnies. Want een stier is een Bull (denk maar aan het bekende merk van de drankjes).

De anti bully (to bully = pesten) winnies hebben plakvoetjes zodat je ze overal op kan plakken. Op de lintjes kunnen wel elke gewenste tekst met logo drukken, in fullcolor.
Je kan de anti pesten winnies bestellen vanaf 250 stuks.
De levertijd is ca. 2 weken (mits er voldoende voorraad is).

Contact / bestellen
Wil je meer informatie over silicone armbandjes of wil je bestellen? Neem dan contact met ons (euro-logo.nl) op via Tel. (+31) 020 – 800 4821 of stuur een mailtje maar sales@euro-logo.nl.
Op onze website staan alle mogelijkheden en ook de prijzen vermeld: www.euro-logo.nl