Je bekijkt nu Tijdelijke tattoos bestellen

Tijdelijke tattoos bestellen

Tijdelijke tattoos bestellen met eigen ontwerp? Dat kan.

De zomer komt eraan en daarom is de tijdelijke tatoeage HET promotiemiddel voor uw naam of artikel.
Niet alleen leuk voor kinderen, maar zeker ook voor de jeugd en volwassenen.

Zo hebben we al vele tijdelijke tatoeages gemaakt met bijvoorbeeld een bierflesje, schilderijen voor musea, namen van bekende merken en ook sportclubs.

Onze tijdelijke tatoeages zijn als beste getest en voldoen aan alle   gestelde cosmetica eisen, dus volledig veilig in gebruik!

U kunt tijdelijke tatoeages bestellen in diverse afmetingen, zoals 38x38mm, 51x51mm, 38x76mm, 76x76mm en groter. De opdruk is in fullcolor, maar u kunt ook kiezen voor een opdruk in 1 kleur.
Op de achterzijde van de tijdelijke tatoeage staat standaard de gebruiksaanwijzing, maar wij kunnen hier ook gratis uw naam
of logo bij printen (in zwart).
We kunnen de tatoeages per stuk verpakken (tegen een kleine meerprijs) in een transparant polybagje zodat ze eenvoudig te versturen of uit te delen zijn.

Wilt u ook Tijdelijke tattoos bestellen?

Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Wij sturen u graag een aantal gratis samples zodat u de kwaliteit van onze tijdelijke tatoeages kunt beoordelen.

 

U kunt ons bereiken via telefoonnr. (+31)020-800 48 21 of via de mail: sales@euro-logo.nl

Wij zijn u graag van dienst!

Voor meer informatie over tijdelijke tatoeages of onze andere artikelen (silicone armbandjes, waaiers, zonnebrillen, winnies, veerpennen, fietszadelhoesjes, luchtverfrissers voor de auto, ballonnen etc) kunt u onze website bezoeken: www.euro-logo.nl of tijdelijke plaktattoos

andere artikelen over tijdelijke plaktatoeages bestellen:

glitter tatoeages
tijdelijke plaktattoos voor iedereen!
-tijdelijke tatoeages bestellen