Je bekijkt nu Folie ballonnen laten maken

Folie ballonnen laten maken

Wilt u ook folie ballonnen laten maken in een eigen vorm?folie ballonnen laten bedrukken

Dat kan. Bij Euro-logo kunt u folie ballonnen bestellen in een eigen vorm en met uw eigen tekst, vanaf 3000 stuks.

Wij kunnen vrijwel elke vorm voor u maken, in vrijwel elke gewenste afmeting en kleur. Denk bijvoorbeeld aan folieballonnen voor een bruiloft, jubileum, baby shower maar ook in cijfers of letters.

U kunt de folieballonnen goedkoop bestellen, vanaf 3000 stuks, met uw eigen ontwerp. Hoe hoger het aantal, hoe lager de stuksprijs.
Vraag ons naar de mogelijkheden door ons even een mailtje te sturen.
(sales@euro-logo.nl)

Vindt u 3000 stuks teveel? dan kunt u ook kiezen voor de standaard ronde folieballon. De standaard ronde folieballonnen zijn 45cm doorsnee en te bestellen vanaf 1000 stuks in deze kleuren:
folie ballon rond

Behalve de ballonnen die u kunt vullen met normale lucht, zijn er ook folieballonnen die geschikt zijn om met helium te vullen.
De ballonnen met helium gevuld, gaan vanzelf omhoog.

Uw ballonnen worden geleverd met ballonstokjes om de ballon aan vast te maken zodat die makkelijk vast gehouden kan worden of ergens in kan zetten.

De ballonstokjes zijn van hard plastic en zijn er in verschillende kleuren, zoals bijvoorbeeld rood, blauw, groen, wit en geel.

We kunnen de ballonnen per stuk verpakken in een doorzichtig zakje, met in elk zakje een rietje om de ballon makkelijk op te blazen. Maar dit geldt uiteraard alleen voor de gewone ballonnen, niet voor de helium ballonnen, deze kunt u met een heliumpompje vullen. 

folie ballonnen laten maken vlinder

Onze folieballonnen zijn mooie glimmende ballonnen van een mooie kwaliteit folie. folie ballon baby boy girlMocht u liever mat folie ballonnen willen, dan kan dat ook.

Vrijwel alle kleuren, vormen en maten zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld een baby voetje voor een baby shower. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw eigen ontwerp.

Een vrijblijvende prijsopgave aanvragen
De snelste weg om een prijsopgave voor uw eigen ontwerp te ontvangen is door ons een mailtje te sturen met een afbeelding van uw ontwerp, of een omschrijving hiervan.

U kunt het mailtje sturen naar sales@euro-logo.nl. U krijgt altijd snel een reactie van ons.gouden folie ballon cijfer
Voor onze andere artikelen, zoals bijvoorbeeld plaktattoos, winnies of silicone armbandjes, kunt u ook een kijkje nemen onze site www.euro-logo.nl
Meer lezen over folieballonnen? zie ook dit artikel