Je bekijkt nu foam vliegtuigjes met eigen logo

foam vliegtuigjes met eigen logo

Foam vliegtuigjes met eigen logo bestellen?
foam vliegtuig met logo bestellenWilt u foam vliegtuigen met uw eigen logo laten bedrukken? Dat kan.

Hieronder beschrijven we een aantal leuke relatiegeschenken en promotie artikelen voor de luchtvaart gerelateerde bedrijven, zoals bijvoorbeeld voor luchtvaartmaatschappijen, reisbureau´s en reis organisaties.

 

Bedrukte foam vliegtuigjesfoam vliegtuig met eigen logo bedrukken


Een heel leuk en apart relatiegeschenk of promotie artikel zijn de bedrukte foam vliegtuigjes. Zeker als uw bedrijf in de reis branche of vliegtuig gerelateerde branche zit.

We kunnen de foam vliegtuigjes bedrukken met uw naam en logo,
bijvoorbeeld het logo van uw luchtvaartmaatschappij.

foam vliegtuigjes bestellen

De afmeting van de vliegtuigjes is 23 cm x 1,8 tot 4 cm.

U kunt zelf de kleur van het vliegtuigje en van de bedrukking kiezen. Wij maken dan eerst een digitaal ontwerp voor u. Na uw goedkeuring kunnen we de produktie starten. U heeft de vliegtuigjes dan 2,5 tot 3 weken later in huis.

 

Andere vliegtuig gerelateerde gadgets:

Paperclips in de vorm van een vliegtuigpaperclip in vliegtuig vorm

Gevormde paperclips zijn er in vele soorten en kleuren. Natuurlijk ook in de vorm van een vliegtuig. Dit is een leuk artikel voor bv. de luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties.

U kunt de vliegtuig paperclips bestellen in 1 kleur naar keuze en al vanaf 5000 stuks. Heeft u een eigen pantone huisstijl kleur? dan kunnen we de paperclips ook in uw eigen kleur maken, vraag ons naar de mogelijkheden.

De paperclips zijn standaard verpakt in zakjes van 20 stuks. Maar we hebben ook mooie geschenk doosjes van metaal of plastic. We kunnen de doosjes graveren of bedrukken met uw logo. Zo heeft u een heel mooi geschenk voor al uw relaties.

 

Winnies Vliegtuigwinnie vliegtuig

De winnie (ook wel weepul of logobug genoemd) vliegtuig is een grappig pluizebolletje met vleugels die we kunnen bedrukken zoals u wenst. Bijvoorbeeld in uw eigen huisstijl kleuren en natuurlijk met uw logo.

U kunt kiezen uit diverse kleuren bolletjes.

De winnies zijn te bestellen vanaf 250 stuks.

De winnies vliegtuig worden geleverd met een lintje met daarop uw tekst en logo.

 

Contact euro-logo / bestellen
Wilt u ook foam vliegtuigjes, winnies vliegtuig of vliegtuig paperclips bestellen? Meer informatie over deze en andere leuke relatiegeschenken en promotie artikelen vindt u ook op onze site www.euro-logo.nl. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen voor informatie of een vrijblijvende prijsopgave naar (+31)020 – 800 48 21 / sales@euro-logo.nl