Je bekijkt nu Glow in the dark tattoos

Glow in the dark tattoos

Wilt u glow in the dark tattoos bestellen met uw eigen ontwerp? Dat kan goedkoop en snel bij Euro-logo.nl

glow in the dark tattoos bestellen Vroeger waren de glow in the dark tattoos niet zo mooi om te zien wanneer ze niet in het donker waren, dan was het een gelige afbeelding waarvan je overdag niks zag. Tegenwoordig is dat wel anders.

De glow in the dark tattoos van nu zijn heel erg mooi en meestal een combinatie van fullcolor en glow in the dark, waarvan bv. de omlijning van de afbeelding glow in the dark is, zodat je de vorm in het donker ziet. Maar overdag is het een hele mooi fullcolor plaktattoo.

Dus 2 tattoos in 1 !

  Er zijn verschillende afmetingen mogelijk zodat uw logo altijd mogelijk is. U hoeft bij ons niet te kiezen uit een vast assortiment, maar we maken uw eigen ontwerp, precies zoals u wilt. Dit geldt ook voor de ´gewone´ plaktattoos.glow in the dark plaktattoos Vooral voor evenementen en feesten die tot ´s avonds doorgaan, is de glow in the dark tattoo ideaal.

Overdag is de plaktattoo goed te zien en zodra het donker wordt, lichten de glo-delen op. Dit geeft een super cool effect en uw logo zal nog meer opvallen! We kunnen elk ontwerp glow in the dark plaktattoo maken. U hoeft ons alleen de gewenste afbeelding of logo te mailen (een eps of ai bestand) en wij maken gratis een digitale klaar-voor-druk proef voor u. Zodra de drukproef door u is goedgekeurd, kunnen we de produktieglow in the dark tattoos starten. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf. U heeft de tattoos dan 2 à 3 weken later in huis. Heeft u een logo in eigen huisstijl kleuren? geen probleem, we kunnen elke pantone kleur drukken. Naast de glow in the dark tattoos hebben we ook mooie flash tattoos (gouden en zilveren plaktattoos) en plaktattoos in fullcolor of enkel in zwart.

Altijd met uw eigen ontwerp!

Het min. aantal is 2500 stuks per ontwerp. Dit lijkt veel, maar door de lage stuksprijs blijft het totaalbedrag laag. Vraag ons om een vrijblijvende prijsopgave.

LET OP!

glow in the dark tattoos zijn geen blacklight of UV tattoos. De glow in the dark tattoos worden opgeladen door (zon)licht waardoor ze oplichten in het donker.

Contact / tattoos bestellen

Wilt u ook glow in the dark tattoos bestelllen, een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via Tel.nr. (+31) 020 – 800 48 21 of via de mail naar sales@euro-logo.nl