Je bekijkt nu Gouden en zilveren flash tattoos

Gouden en zilveren flash tattoos

Ken je de Gouden en zilveren flash tattoos al?

De tijdelijke tatoeages kent inmiddels iedereen. Maar ken je de Gouden en zilveren flash tattoos al ?
Deze plaktattoos heten flash tattoos.

De tijdelijke plaktattoos zijn heel erg populair bij kinderen, tieners maar ook bij volwassenen. Juist omdat het maar tijdelijk is.

Dan kan je nog eens afwisselen en zit je er niet voor altijd aan vast. Dus kan je de tatoeages aanpassen aan je kleding of andersom!

Nieuw in de tijdelijke tatoeages zijn de Gouden en zilveren flash tattoos, zoals bijvoorbeeld de tattoos in goudkleur hiernaast.

Deze mooie fashion tattoos in goud en zilver zijn er in diverse soorten en maten. Je kan de flash tattoos zelf ontwerpen en wij maken ze voor je. Deze flash tattoos zijn eenvoudig aan te brengen met een klein beetje water en ook weer gemakkelijk te verwijderen met een beetje olie.
De plaktattoos en flash tattoos blijven een paar dagen zitten en gaan dan vanzelf weer weg.

Al onze plaktattoos zijn uiteraard cosmetisch getest en veilig !

Je kan de tijdelijke plaktattoos en de flash tattoos al bestellen vanaf 2500 stuks per ontwerp. En je kan meerdere afbeeldingen op 1  tattoo-vel zetten zodat je meerdere ontwerpen hebt en toch maar 1 x instelkosten betaalt.

Voor een vrijblijvende prijsopgave voor tijdelijke tatoeages of flash tattoos, kun je contact met ons opnemen via tel.nr (+31)020 – 800 48 21 of via de mail: sales@euro-logo.nl.

Op onze website vind je meer informatie over tijdelijke plaktattoos: www.euro-logo.nl en flash tattoos: flash tattoos