Je bekijkt nu I respect animals

I respect animals

I respect animals !

I respect animals zet zich enorm in om honden te redden uit Spanje. Ze doet dit door middel van het verkopen van allerlei artikelen waaronder ook silicone armbanden met de opdruk   I respect animals

Op de website http://www.irespectanimals.nl/site/ kunt u alles lezen over de organisatie.

Asiel Arcoairis in Cuenca (Spanje) is hard bezig om van dodingsstation te veranderen in een echt asiel.

Op 2 oktober heeft de organisatie 42 honden gered uit dit dodingsstation door ze naar Nederland te halen. De opbouw van het asiel wordt mede mogelijk gemaakt door donaties en door de organisatie. Regelmatig staan zij op rommelmarkten en evenementen waar zij o.a. silicone armbanden verkopen met de tekst  I respect animals. De opbrengst gaat naar Asiel Arcoairis in Spanje.

Wilt u ook helpen ? Dat kan door b.v. vrijwilliger of donateur te worden, een hondje uit Spanje te adopteren, als opvang te fungeren, hondjes vliegen van Spanje naar NL of wat dan ook.

Indien u I respect animals wilt helpen, stuurt u dan een email naar sandra@irespectanimals.nl

Namens de vele hulpbehoevende hondjes hartelijk dank!

Sandra is bijna 24/7 in touw om van dit project een succes te maken. Ook op FaceBook is zij veel bezig om de centjes bij elkaar te krijgen voor Cuenca. Ook houdt zij een lijst bij van hondjes die geadopteerd zijn of die in de opvang gegaan zijn. Op de website staan de lijsten hiervan – met foto’s- zodat u kunt zien waar alles om draait.

Margareth maakt schilderijen, hoofdzakelijk van huisdieren. Zij werkt in opdracht, b.v: u stuurt haar een duidelijke foto van uw huisdier en zij maakt hiervan een schilderij met olieverf op linnen in formaat 30 x 40 cm. De prijs hiervan is € 40,- en hiervan gaat een groot deel naar Cuenca. Op de website ziet u enkele voorbeelden van een paar schilderijen.

Wilt u ook een schilderij? Neemt u dan contact op met sandra@irespectanimals.nl.

Steun de hondjes en koop een armbandje
Help ons om van een tot voor kort dodingsstation een echt asiel te maken! Bied Uw eerste hulp en bestel een Glow in the Dark armbandje met de tekst I respect animals! De hondjes zullen U dankbaar zijn. sandra@irespectanimals.nl.