Je bekijkt nu Paperclips in leuke vormen

Paperclips in leuke vormen

Wilt u paperclips in leuke vormen bestellen?

Paperclips in leuke vormen De standaard paperclip wordt steeds minder vaak gebruikt. Dat is ook niet nodig, want tegenwoordig zijn er zulke leuke paperclips te verkrijgen in allerlei vormen.

Dit kan bijvoorbeeld een cupcake zijn of een hond of misschien heeft u toch liever paperclips in de vorm van een auto, vlinder of bloem. Het is allemaal mogelijk en te bestellen in diverse kleuren en al vanaf 5.000 stuks.

Indien uw ontwerp niet binnen onze standaard vormen valt, kunnen wij de paperclips in uw eigen vorm maken. Vraag naar de mogelijkheden en hde gewenste kleur.

Zo zijn bijvoorbeeld alle letter en cijfers standaard vormen. Maar ook een hartje, hius, auto, bloem, hond, kat, diverse dieren en andere vormen. Bent u benieuwd of we de vorm die u zoekt al hebben? vraag het ons.

Paperclips kerstboomDe paperclips zijn een ideaal kadootje bij het versturen van brieven naar uw klanten en prospects. Hiermee onderscheidt u zich van de bedrijven die ook brieven sturen, maar dan zonder een paperclip is leuke vorm.
Wilt u ook gevormde paperclips bestellen of meer informatie ontvangen?

Dan kunt u contact met ons opnemen via Tel.(+31) 020-800 48 21 of stuur een mailtje naar sales@euro-logo.nl kijkt u ook eens op onze website voor andere gadgets: www.euro-logo.nl