Je bekijkt nu Paperclips in eigen logo vorm

Paperclips in eigen logo vorm

Wilt u Paperclips in eigen logo vorm laten maken? Dat kan.
paper clips vorm
Vrijwel iedereen is bekend met de paperclips, waardoor de paperclip met logo een zeer goed reclame artikel voor uw bedrijf is.
Het geeft nét dat extra stukje aandacht aan uw post of mailing!

Dit kan bijvoorbeeld de 1e letter van uw bedrijf zijn of juist een specifieke vorm van uw logo in de kleur van uw bedrijf.

paperclips in eigen vormWij hebben een groot aantal standaard vormen en letters in ons assortiment, zodat er altijd wel een leuke paperclip past bij uw bedrijf. De standaard vorm paperclips zijn te bestellen vanaf 5000 stuks.

Indien u paperclips wilt in de vorm van uw logo, dan kunnen we deze speciaal voor u maken.

Vraagt u ons naar het minimum aantal voor uw vorm paperclips. Op onze website kunt u een overzicht vinden van een aantal standaard vormen. Mocht uw paperclip er niet tussen zitten, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit is slechts een greep uit ons assortiment. En we kunnen elke gewenste vorm maken.

Indien u een eigenpaperclip-hartje vorm wenst, dan maakt onze ontwerper een mooi digitaal voorbeeld. U hoeft dus slechts een afbeelding aan ons door te geven en wij doen de rest.

Wilt u ook paperclips met uw logo  of in eigen vorm bestellen, meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Dan kunt u contact met ons opnemen via Tel. (+31)020-800 48 21 of stuurt u een mailtje naar sales@euro-logo.nl Meer informatie kunt u ook vinden op onze website: www.euro-logo.nl

Andere artikelen over paperclips met logo:
paperclips in elke vorm
paperclips in elke gewenste vorm
paperclips in leuke vormen