Je bekijkt nu Relatiegeschenken voor VVV kantoren

Relatiegeschenken voor VVV kantoren

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Relatiegeschenken voor VVV kantoren


Steeds meer VVV kantoren verkopen leuke gadgets met een logo of slogan om hun stad of provincie te promoten. Hieronder geven een paar leuke voorbeelden van relatiegeschenken voor VVV kantoren.

Dit zijn vaak hele handige artikelen zoals fiets zadelhoesjes, bedrukte regenponcho´s, katoenen tassen, bedrukte rugzakjes en paraplu´s met een logo opdruk.

Maar ook andere leuke dingen zoals bedrukte veerpennen (echte veren met een inktpatroon en een logo opdruk), gewone pennen met een opdruk, T shirts, silicone armbandjes, keycord en plaktattoos, met bijvoorbeeld I love en de naam van de stad of regio.

Nederland wordt het hele jaar door bezocht door toeristen. Toeristen uit bijvoorbeeld Duitland, België en andere landen binnen en buiten Europa. 

Toeristen gaan meestal eerst naar het VVV kantoor voor het verkrijgen van informatie over bezienswaardigheden in Nederland.

In veel VVV kantoren worden ook diverse gadgets te koop aangeboden, zoals fiets-zadelhoesjes, regenponcho´s, rugzakjes en katoenen tasjes, wandelkaarten, T-shirts en vele andere artikelen. 

Al deze artikelen zijn bedrukt met een afbeelding of tekst die gaat over de desbetreffende stad of toeristische attractie, zoals bijvoorbeeld De Keukenhof, Kinderdijk (molens), Texel en Volendam.

Graag geven we de VVV kantoren in NL en België een paar ideetjes op het gebied van promotie artikelen en relatiegeschenken voor VVV kantoren:

siliconen armbandjes
Siliconen armbandjes zijn een heel leuk en voordelig aandenken aan een bezoek aan Nederland. U kunt de siliconen armbandjes laten bedrukken of graveren met bv. de naam van de stad of van de attractie (bijvoorbeeld I love Keukenhof)

De armbandjes zijn te bestellen IN ALLE PANTONE KLEUREN en in 4 maten (dames, heren en 2 kindermaten).

 

fiets zadelhoesjes
fiets zadelhoesjesDe fiets zadelhoesjes zijn er in diverse kwaliteiten en in vele kleuren: zadelhoesjes van PVC of polyester.

De zadelhoesjes zijn volledig en fullcolor te bedrukken met uw tekst en logo.

De polyester zadelhoesjes zijn zacht en soepel en verkrijgbaar in 2 varianten: met waterproof coating voor een waterdicht resultaat en de goedkope zadelhoesjes van polyester zonder behandeling.

Deze laatste versie is de meest verkochte, omdat de zadelhoesjes toch niet bedoeld zijn om mee te fietsen, maar om je zadel droog te houden terwijl je fiets geparkeerd staat. Ga je weer fietsen, dan haal je eerst het zadelhoesje van je zadel en ga je lekker op een droog zadel verder fietsen.

Naast de standaard fiets zadelhoesjes zijn er tegenwoordig ook de speciale zadelhoesjes met uitstekende oortjes, baardjes, staartjes etc. Deze uitstekende delen worden ingevuld met zacht schuimrubber. Denk bv. aan geitjes, schaapjes, duiveltjes enz. U kunt uw eigen ontwerp aanleveren.

U kunt zelf bepalen wat u wilt en u mag de zadelhoesjes zelf ontwerpen. Deze zadelhoesjes zijn het mooist als ze gemaakt zijn van soepel polyester.

 

regenponcho´s
regenponcho met logo
Omdat het nogal vaak regent in Nederland en België, is de bedrukte regenponcho een handig en dankbaar relatiegeschenk.

De regenponcho´s zijn er in diverse kleuren en maten, voor éénmalig of langer gebruik. De standaard verpakking is een individuele verpakking in een plastic transparant zakje. In dit zakje is eenvoudig een bedrukte flyer te steken. Dit kunnen we voor u verzorgen. U kunt zelf de flyer aanleveren of via ons laten maken.
 

Maar we hebben ook een aparte, handige verpakking: de poncho´s worden dan in een plastic balletje verpakt. De plastik bolletjes zijn te bedrukken met naam en logo en zijn voorzien van een clip zodat de poncho heel eenvoudig aan een tas, broekriem of jas te bevestigen is. Voor kinderen en volwassenen, in verschillende kleuren.

Naast de regenponcho voor volwassenen, hebben we ook regenponcho´s voor kinderen.

Te bestellen vanaf 250 stuks in diverse kleuren.

 

katoenen tassen met opdruk
Katoenen tassen of linnen tassen tote bagsmet een leuke opdruk over de stad, provincie of attractie.

En omdat we tegenwoordig geen plastic tasjes meer krijgen bij de winkels, is een katoenen tas onmisbaar omtote bags museum bij je te hebben, voor de onverwachte aankopen of boodschappen.

De katoenen tassen zijn een leuk aandenken voor een bezoek aan uw stad, proincie of evenement, maar ook erg leuk voor bijvoorbeeld musea of het theater.

De katoenen tassen, ook wel TOTE BAGS genoemd, zijn er in vele kleuren. We kunnen de katoenen tassen bedrukken met een tekst en logo in 1 of meerdere kleuren, aan 1 of 2 zijden.

Het min. aantal is 250 stuks, de levertijd is ca. 3 weken.

 

soepele, lichtgewicht rugzakjes met opdruk
rugzakjes bedrukken

Deze mooie polyester rugzakjes zijn een handig relatiegeschenk. Deze rugzakjes zijn te bedrukken met uw naam, tekst en logo. Een erg leuk artikel om te verkopen in uw VVV kantoor voor de wandelaar en de fietsers.

De rugzakjes zijn te bestellen vanaopvouwbare rugzak kinderenf 250 stuks in diverse kleuren.

We hebben ook speciale rugzakjes voor kinderen, in dier vorm, die we ook kunnen bedrukken met een tekst of logo.

Deze dier rugzakjes zijn op te vouwen in het kleine tasjes en met het haakje eenvoudig aan een tas of jas te hangen. Kinderen zijn dol op deze vrolijke rugzakjes.

De toerist zal snel een rugzakje kopen omdat ze voordelig zijn in aanschaf, een mooie souvenir zijn en omdat ze altijd handig zijn om bij je te hebben.

 

zonnebrillen bedrukken

coole zonnebrillen
De bedrukte zonnebril is een voordelig en leuk relatiegeschenk of aandenken, dat de toerist ook makkelijk en snel zal kopen.

De zijkanten van de ´pootjes´ zijn te bedrukken met een tekst of logo.

De zonnebrillen zijn er in diverse kleuren en soorten, voor volwassenen en voor kinderen.

 


Volledig bedrukte waaiers

fullcolor bedrukte waaiers
Een erg leuk aandenken is de bedrukte waaier. Omdat het in de zomer soms best wel eens warm kan zijn in Nederland en België, biedt een waaier uitkomst.

Maar niet alleen in de zomer.

De toeristen zullen de bedrukte waaier graag aanschaffen als geschenk voor hun familie, of voor de komende zomer, of misschien wel voor in hun warme thuisland.

Onze waaiers zijn van heel mooie kwaliteit stof/plastik en z
ijn volledig te bedrukken met uw tekst en logo, in fullcolor. Zoals de afbeelding hiernaast.

We kunnen de gehele stof bedrukken, in 1 of meerdere kleuren, ook in fullolor. U kunt kiezen uit vele kleuren stof en spanen. U mag elke kleuren combinatie maken die u maar wilt, bijvoorbeeld zwarte stof en gele spanen.

De waaiers zijn te bestellen vanaf 300 stuks. De levertijd is ca. 3 weken.
papieren luchtverfrissers
luchtverfrisser auto karton
We kunnen de papieren luchtverfrissers in alle vormen en kleuren voor u maken, geheel naar uw eigen ontwerp.
Naast een eigen ontwerp. kunt u ook kiezen uit vele geuren, zoals aardbei, citroen, appel, lente, dennengeur of oceaan.

Heeft u een andere wens qua geur? vraag het ons, want er zijn heel veel geuren mogelijk.

U kunt de papieren luchtverfrissers bestellen in uw eigen ontwerp, vanaf 1000 stuks.

Uiteraard zijn de papieren luchtverfrissers per stuk verpakt in een zakje zodat de geur behouden blijft.

Ook zijn ze voorzien van een handig ophang systeem, zodat u de luchtverfrisser overal kunt ophangen, bv. in de auto, op het toilet, in uw kledingkast enz.

 

fiets sleutelhangers
sleutelhangers fietsMooie sleutelhangers van aluminium in de vorm van een fiets.

Deze sleutelhangers van mooi aluminium zijn een erg leuk artikel als u als VVV kantoor bijvoorbeeld fiets routes aanbiedt. We kunnen het frame van de fiets bedrukken of graveren met bijvoorbeeld een tekst of logo.

Deze mooie fiets sleutelhangers is er in verschillende kleuren zoals zilver, rood, blauw en zwart.

 

 

contact
Wilt u ook leuke gadgets verkopen in uw VVV kantoor, museum, theater of toeristen winkel?

neemt u dan contact met ons op voor meer informatie via
tel.nr (+31) 020 – 800 48 21 of via de mail naar sales@euro-logo.nl of kijkt u eens op onze website www.euro-logo.nl