Je bekijkt nu silicone armbandjes met braille tekst

silicone armbandjes met braille tekst

Wilt u silicone armbandjes met braille tekst laten bedrukken ?

Dat kan gemakkelijk en snel  bij euro-logo.nl. silicone-armbandjes-brailleWilt u silicone armbandjes laten maken met een tekst in braille? Bij ons kunt u elke pantone kleur kiezen.

We bieden 4 verschillende maten (dames, heren, kindermaat groot en kindermaat klein) dus de armbandjes zijn er voor iedereen. U kunt zelf bepalen wat u op de armbandjes wilt laten drukken.

U levert aan ons het juiste bestand in braille aan, zodat u zeker weet dat wat er op de armbandjes gedrukt wordt, juist is. De tekst steekt uit het silicone armbandje, zodat de tekst goed te voelen is.

De silicone armbandjes met braille tekst zijn zacht en comfortabel om te dragen, voor jong en oud. U kunt de armbandjes laten maken vanaf 300 stuks.armbandjes-braille Vaak laat men silicone armbandjes bedrukken voor een goed doel of stichting.

We kunnen de armbandjes ook deels bedrukken met een tekst en deels in brailleschrift. Zo zijn de armbandjes multi inzetbaar en geschikt voor iedereen.

Levertijd silicone armbandjes met brailleschrift
Zijn de armbandjes voor bijvoorbeeld een evenment of voor een bepaalde datum?
Bestel dan op tijd, want de levertijd is 2,5 – 3 weken, na uw akkoord op de digitale klaar-voor-druk proef, die we u per mail sturen.

Armbandjes bestellen
Wilt u ook armbandjes met bijvoorbeeld een speciale tekst in braille bestellen? Neem dan contact met ons op via
tel.nr. (+31) 020 – 800 4821 of naar sales@euro-logo.nl