Je bekijkt nu silicone polsbandjes helpen bij dementie

silicone polsbandjes helpen bij dementie

Silicone polsbandjes helpen bij dementie

Hoe kunnen silicone polsbandjes helpen bij dementie? Bijvoorbeeld wanneer er problemen zijn bij het terugvinden van de kamer. De polsbandjes kunnen hierbij op een zeer eenvoudige manier helpen.  Bijvoorneeld door het dragen van gekleurde silicone armbandjes.

Stel, een bejaardentehuis of verzorgingshuis heeft een aantal bewoners met dementie dat regelmatig moeite heeft met het terugvinden van hun kamer. Dat kan ik me heel goed voorstellen, want alle deuren lijken op elkaar.

Nummers of namen onthouden is voor mensen met dementie geen optie !

Een oplossing zou kunnen zijn:
Elke afdeling binnen een bejaardentehuis of verzorgingshuis heeft een aantal kamers met bewoners. Als elke bewoner een kamerdeur krijgt in een andere kleur en een silicone armbandje draagt in diezelfde kleur, zouden er al veel bewoners de weg naar hun kamer kunnen terugvinden.

Hierdoor voelt de persoon zich zekerder en minder afhankelijk.
Dit kan een groot verschil maken in hoe de bewoner zich voelt.
En dit door een simpel en goedkoop silicone polsbandje!
Dit lijkt een simpele oplossing, en dat is het ook.

Op de silicone armbandjes kunt u de naam en het telefoonnr. van het tehuis laten drukken voor het geval iemand buiten de weg kwijt is. Omstanders kunnen dan het tehuis opbellen en de bewoner laten ophalen. Door een simpel silicone armbandje kunnen veel problemen voorkomen en opgelost worden.

Voordelen silicone armbandjes:

Voordelen van silicone armbandjes zijn o.a. : -dat ze zacht zijn, dus huidvriendelijk voor de kwetsbare huid van de ouderen. -dat ze gemaakt kunnen worden in elke pantonekleur, dus vele kleuren mogelijk. -dat ze in verschillende maten gemaakt kunnen worden, dus niet afvallen bij de dames en niet te strak zitten bij de heren. -dat silicone lang mooi blijft, dus een kleine investering voor langdurig gebruik. -dat u binnen 1 bestelling meerdere kleuren kunt bestelen, zonder meerkosten. -dat  ze goedkoop zijn in aanschaf. -dat we ze kunnen bedrukken met tekst en logo in elk lettertype dunne silicone armbandjeKortom, silicone armbandjes lossen veel problemen op, kunnen veel problemen voorkomen en zorgen voor rust bij de familie van de bewoners.

U kunt de silicone aarmbandjes bestellen vanaf 300 stuks, per ontwerp en per maat. Wilt u ook silicone armbandjes bestellen, meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op via tel.nr. (+31) 020 – 800 48 21 of stuur een mailtje naar sales@euro-logo.nl

Meer informatie en andere relatiegeschenken zoals bijvoorbeeld tijdelijke tattoos, kunt u ook vinden op onze website: www.euro-logo.nl
of op ons blog: silicone armbandjes bestellen