Je bekijkt nu Silicone SINGLE armbandjes

Silicone SINGLE armbandjes

De silicone single armbandjes met daarop SINGLE worden hier en daar al ingezet tijdens singles feestjes.

Toch wordensilicone singel polsbandjes ze nog te weinig gedragen omdat er toch nog een soort taboe of schaamte bij het dragen komt kijken.

Daarom dit artikel, om extra aandacht te geven aan de SINGLE armbandjes en het dragen ervan.

Het is een hectische tijd waar iedereen het veel te druk heeft met van alles. Daardoor is er maar weinig tijd over om een leuke partner te vinden. Alle communicatie gaat tegenwoordig immers via Facebook, whatsapp enz.

Wat zou het toch makkelijk zijn als de SINGLES een armbandje dragen waarmee ze laten zien dat ze geen relatie hebben en open staan voor contact!!

Dit bespaart een hoop tijd en teleurstellingen!!   🙂

Voor discotheken, bars en andere uitgaansgelegenheden is het meteen OOK een zeer effectief (maar voordelig)  middel om vele klanten te trekken.

De discotheek zou bezoekers bij de ingang kunnen vragen een armbandje te dragen als ze SINGLE zijn of alleen op speciale dagen.

Bijvoorbeeld woensdag is singles dag.
Het uitdelen van deze speciale bandjes geeft meteen leuke reclame en positieve aandacht voor de bar, discotheek etc. Behalve silicone armbandjes met daarop alleen SINGLE, zijn er vele opties mogelijk.

Zoals bijvoorbeeld een blauw bandje om aan te geven dat men op zoek is naar een man, een geel bandje als men op zoek is naar een vrouw of andere leuke kleuren.

Natuurlijk is het in de discotheken vrij donker waardoor de kleuren misschien niet heel goed zichtbaar zijn. OOK hier is een oplossing voor: de glow-in-the-dark silicone armband. Daarop kunt u laten zetten ´SINGLE´ en bv. VROUW als men op zoek is naar een vrouw etc.


Deze armbandjes lichten op in het donker.

Alle pantone kleuren zijn mogelijk, maar ook fluor-kleuren, glow-in-the-dark bandjes etc.


Wilt u meer informatie of wilt u meteen bestellen? Dan kunt u contact met ons opnemen via
Tel. (+31) 020-800 48 21 of via de mail: sales@euro-logo.nl

Natuurlijk kunt u ook eerst een kijkje nemen op onze website voor silicone armbandjes of voor onze andere artikelen.
www.euro-logo.nl

Graag tot binnenkort!!